Rittenburg Middelburg

Binnenkort start de verkoop van fase II van de nieuwe wijk Rittenburg. De eerste fase is voorspoedig verkocht. Daar zijn inmiddels bijna 100 woningen gerealiseerd en twee appartementsgebouwen met 36 appartementen. Met nog enkele woningen te gaan is de wijk volgebouwd. De belangstelling voor de wijk is zo groot dat de verkoop van de volgende fase wordt gestart.

Deze fase bestaat uit 13 vrije kavels, uit te geven door de gemeente. Bouwbedrijf De Delta realiseert stadswoningen, levensloopwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. In totaal 21.

Op zaterdag 8 juli, tussen 10.00 uur en 12.00 uur wordt de verkoop gestart in de hal van het stadskantoor, Kanaalweg 3 in Middelburg. De gemeente en Bouwbedrijf De Delta zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over de vrije kavels en de projectmatige bouw en u kunt zich inschrijven. Voor bezoekers van de informatiemarkt is parkeren gratis in de onder het stadskantoor gelegen parkeergarage.

De gemeente merkt dat er grote belangstelling is voor nieuwbouwprojecten in Middelburg; de eerste fase van Rittenburg is boven verwachting snel verkocht en volgebouwd; voor de tweede fase hebben zich voorafgaand aan de start van de verkoop inmiddels meer dan 70 belangstellenden gemeld. De gemeente is daarom begonnen met de voorbereiding voor fase III van Rittenburg, het terrein aan de Grevelingenstraat (vroegere kavel van Leté). De gebouwen op die kavel zijn inmiddels gesloopt en er zijn gesprekken gaande met een ontwikkelaar om vorm te geven aan fase III. Zodra een stedenbouwkundig plan gereed is, kan de bestemmingsplanprocedure worden gestart.

Kijk voor meer informatie op www.woneninrittenburg.nl.