Veerseweg

Direct achter de Veerseweg, nabij de N57 en winkelcentrum Veersepoort en grenzend aan de Veerse Watergang, worden nieuwe woningen gebouwd.

 • Aantal woningen

  23

 • Woningtypen

  geschakelde-woningen & vrijstaande-woningen & twee-onder-een-kap

 • Huidige Fase

  In ontwikkeling

 • Planning Verkoop

  Eind 2018

Over Veerseweg

Aan de Veerseweg wordt door AVV Beheer direct aan een watergang een woningbouwplan uitgewerkt. Qua ligging een aantrekkelijke locatie en door het beperkte aantal woningen compact en intiem. Hier heeft u alle rust en ruimte, maar woont u toch op een steenworp afstand van het centrum van Middelburg. Het winkelcentrum Veersepoort is op loopafstand.

Aantal en typen woningen

Het plan omvat 23 luxe afgewerkte vrijstaande, geschakelde, levensloopbestendige en twee-onder-één-kapwoningen op ruime percelen eigen grond.

Planning

Het plan zal op korte termijn in procedure worden gebracht waarbij het bestemmingsplan wordt gewijzigd. Indien de procedures naar wens verlopen, is de verwachting dat in het najaar van 2018 de woningen in verkoop zullen gaan.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse en wilt u meer weten? Neem dan een kijkje op http://www.bouwkavelzeeland.info/veerseweg-middelburg. U kunt contact opnemen met AVV via (0118) 67 89 18 of info@avvbeheer.nl.

Downloads

Er zijn geen downloads voor dit nieuwbouwproject op dit moment.