Veersepoort fase V

Vanaf eind jaren 1990 is de wijk Veersepoort ontwikkeld onder supervisie van architect Herman Hertzberger. Een wijk die zich kenmerkt door veel groen en water, waarbij de bebouwing is geclusterd in een aantal hoven.

 • Number of properties

  109

 • Property types

  appartementen & geschakelde-woningen

 • Current Phase

  In verkoop

 • Planning Sale

  Begin 2022

About Veersepoort fase V

Vanaf eind jaren 1990 is de wijk Veersepoort ontwikkeld onder supervisie van architect Herman Hertzberger. Een wijk die zich kenmerkt door veel groen en water, waarbij de bebouwing voor een deel is geclusterd in een aantal hoven. De wijk is een aantal jaren geleden afgerond met uitzondering van de laatste fase: Veersepoort fase V, de locatie van de sporthal en atletiekbaan tussen de Nassaulaan, de Fazantenhof en de Scholeksterstraat. De wijk is bijzonder doordat deze enerzijds aan de rand van het mooie en gezellige centrum ligt en anderzijds aan de rand van de stad, met een directe aansluiting op de N57. Kortom: op een rustige locatie maar met veel voorzieningen op korte afstand. De kindvriendelijke wijk heeft een winkelcentrum; scholen en sportverenigingen zijn in de buurt te vinden.

Number and types of properties

Door Stevast is, in samenwerking met Hertzberger, gewerkt aan een plan voor deze locatie: Veersepoort fase V.  Onder ‘downloads’ is het definitieve ontwerp te zien. Het bestemmingsplan is inmiddels onherroepelijk.

Het plan voorziet in 109 modern vormgegeven woningen, zowel eengezinswoningen (ook levensloopbestendig) als appartementen. Details zijn te vinden op veersepoort5.nl.

Planning

Start bouw november 2023.

Interested?

Heeft u interesse en wilt u meer weten? Neem dan contact met op met Tony Loogman, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening van de gemeente Middelburg. Hij is bereikbaar via t.loogman@middelburg.nl of op telefoonnummer (0118) 67 55 37. Op de projectwebsite van Stevast www.veersepoort5.nl kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Downloads

Definitief ontwerp | banner informatieavond deel 1
Definitief ontwerp | banner informatieavond deel 2
Definitief ontwerp | banner informatieavond deel 3
Definitief ontwerp | banner informatieavond deel 4
Definitief ontwerp | banner informatieavond deel 5