Sprencklaan

Aan de rand van Middelburg, direct achter de geliefde Noordweg en aansluitend op een nieuw aan te leggen park, wordt een klein inbreidingsplan gerealiseerd.

 • Aantal woningen

  19

 • Woningtypen

  zelfbouw & geschakelde-woningen

 • Huidige Fase

  In verkoop

 • Planning Verkoop

  Continu

Over Sprencklaan

Aan de rand van Middelburg, direct achter de geliefde Noordweg en aansluitend op een nieuw aan te leggen park wordt in het verlengde van de bestaande Sprencklaan een klein inbreidingsplan gerealiseerd.

Aantal en typen woningen

In het plan zijn negentien woningen voorzien. Door Bouwbedrijf De Delta worden zeven patiowoningen gerealiseerd. De gemeente geeft twaalf bouwkavels uit. Vrijwel alles in het plan is inmiddels verkocht.

Planning

Van de woningen is er begin september nog één beschikbaar. In oktober wordt gestart met de bouw. Van de kavels is de laatste in optie gegeven. Dit najaar zullen ook de eerste woningen op de vrije kavels gebouwd worden.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse en wilt u meer weten? Neem dan voor de vrije bouwkavels contact op met Wilbert Dingemanse via w.dingemanse@middelburg.nl of (0118) 67 54 24.

Voor de patiowoningen kan contact worden opgenomen met de verkopend makelaar Aersens & Partners via www.aenpmakelaars.nl.

Downloads

Beeldkwaliteitsplan Sprencklaan
Informatiepakket vrije kavels Sprencklaan
Schetsontwerp Sprencklaan