Rittenburg fase 1

Tussen het groen, grenzend aan het buitengebied van Middelburg en het landelijke gebied van Walcheren, combineert Rittenburg wonen in een natuurlijke omgeving met de voordelen van een stad binnen handbereik.

 • Aantal woningen

  Circa 200

 • Woningtypen

  zelfbouw & appartementen & geschakelde-woningen & vrijstaande-woningen & twee-onder-een-kap

 • Huidige Fase

  In verkoop

 • Planning Verkoop

  Nog 1 kavel beschikbaar (BK 59). Alle overige kavels zijn verkocht.

Over Rittenburg fase 1

Direct gelegen aan het groen- en waterrijke stadspark Toorenvliedt wordt Rittenburg gerealiseerd. Een prachtige sfeervolle en ruim opgezette nieuwe woonwijk.
Een variatie aan kavelgroottes en woontypen creëren voor ieder wat wils: voor jong en oud, met of zonder opgroeiende kinderen. De wijk wordt zeer ruim opgezet en biedt veel (speel)ruimte. Diverse scholen en het winkelcentrum in de Stromenwijk zitten op korte afstand.

Aantal en typen woningen

Fase 1 (laatste update 8 april 2021).

De eerste fase met circa 110 woningen is op één kavel na verkocht. De meeste woningen zijn hier al bewoond of nog in aanbouw.

Op dit moment is kavel 59 nog niet verkocht. De kavel is momenteel wel in optie gegeven, en er staan inmiddels 12 belangstellende ingeschreven op de wachtlijst. Deze hoekkavel heeft een tuin op het zuiden en heeft een oppervlakte van 660 m2 en de grondprijs bedraagt € 218.018,- incl. btw, k.k. Neem gerust contact op en vraag naar de ontwerp mogelijkheden van deze kavel (k.aartsen@middelburg.nl of bel (0118-675215).

Fase 2 (laatste update 11 april 2020).

Alle vrije kavels en appartementen zijn verkocht!

Planning

Wanneer duidelijk is wat er in de derde fase komt, kan gestart worden met de verkoop van de diverse woningtype in deze fase. Met de derde fase kan naar verwachting begin 2022 worden gestart, afhankelijk van hoeveel tijd er nodig is voor de bestemmingsplan procedure.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over Rittenburg en specifiek over de vrije bouwkavel 59? Neem dan contact met op met Koen Aartsen van de gemeente Middelburg. Hij is bereikbaar via k.aartsen@middelburg.nl of op telefoonnummer (0118) 67 52 15.

Downloads

Beeldkwaliteitsplan Rittenburg
Informatiepakket vrije kavels Rittenburg
Verkooptekening Rittenburg fase 2
Verkooptekening Rittenburg fase 1
Inschrijfformulier kavel Rittenburg

Er zijn geen downloads voor dit nieuwbouwproject op dit moment.