Rittenburg fase III

In vervolg op de succesvolle ontwikkeling van de eerste twee fasen van de nieuwe wijk Rittenburg, wordt nu ook gewerkt aan de derde en laatste fase

 • Aantal woningen

  circa 90

 • Woningtypen

  appartementen & twee-onder-een-kap & eengezinswoningen

 • Huidige Fase

  In ontwikkeling

 • Planning Verkoop

  tweede helft 2020

Over Rittenburg fase III

In vervolg op de eerste twee fasen van de nieuwe wijk Rittenburg wordt aan de overzijde van de Vlissingse Watergang, tussen de watergang en de Grevelingenstraat fase III gerealiseerd. Hiermee wordt een overgang gecreëerd tussen Rittenburg en de bestaande bebouwing in dit deel van de Stromenwijk. Projectontwikkelaar Sprangers is bezig met het maken van een ontwerp, in samenspraak met de welstandscommissie van de gemeente. Na de zomer van 2019 verwachten we met het plan naar buiten te kunnen treden.

Aantal en typen woningen

Er wordt voorzien appartementen. Daarnaast komen er twee-onder-één-kap-woningen en rijwoningen, waarvan de laatste waarschijnlijk deels als sociale huurwoning worden gerealiseerd.

In totaal wordt voorzien in circa 90 woningen. Alles zal projectmatig worden ontwikkeld. Meer informatie is te vinden op de projectwebsite van Sprangers.

Planning

In overleg met Bouwbedrijf Sprangers is een plan voor deze locatie gemaakt. Het bestemmingsplan dat de bouw van woningen mogelijk moet maken zal eind 2019 in procedure worden gebracht. Het streven is dat in de tweede helft van 2020 de woningen verkocht kunnen gaan worden.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over Rittenburg fase III? Neem dan contact met op met Jan-Willem de Wolf, projectleider namens de gemeente Middelburg. Hij is bereikbaar via j.de.wolf@middelburg.nl of op telefoonnummer (0118) 67 52 59.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.

Downloads

Er zijn geen downloads voor dit nieuwbouwproject op dit moment.