Piet Heinstraat

Aan de Piet Heinstraat in Middelburg is nog één vrijstaande woning te koop

 • Aantal woningen

  10

 • Woningtypen

  zelfbouw & geschakelde-woningen

 • Huidige Fase

  In verkoop

 • Planning Verkoop

  Continu

Over Piet Heinstraat

Enkele jaren geleden is in het kader van de herstructurering van de Stromenwijk op deze plek een schoolgebouw gesloopt, waarmee er ruimte kwam voor een klein woningbouwplan. De locatie is gelegen tussen de wijken ’t Zand en de Stromenwijk en grenst aan de Vlissingse Watergang. Het winkelcentrum in de Stromenwijk, wijkcentrum Het Getij en diverse scholen liggen op korte afstand. En het Park Toorenvliedt ligt letterlijk om de hoek!

Aantal en typen woningen

In totaal gaat het om tien woningen. Vijf rijwoningen zijn enkele jaren geleden reeds gerealiseerd. Van de vijf bouwkavels is er nog één beschikbaar. Deze wordt nu met een vrijstaande woning te koop aangeboden.

VRIJSTAANDE STADSVILLA OP RIANT PERCEEL

Deze nieuwe vrijstaande stadsvilla is niet zomaar energiezuinig en duurzaam. Deze is volledig energieneutraal en gasloos. De woning voldoet al aan de duurzaamheidswetgeving voor 2020! De woning is ruim, praktisch ingedeeld met onder meer een riante woonkamer (ca. 55 m2), 4 slaapkamers, een aangebouwde berging en een royale tuin rondom. De tuin is riant en biedt u fantastische mogelijkheden om heerlijk te genieten en te zonnen. De perceeloppervlakte is ca. 860 m2.

Voor meer informatie over deze woning kunt u terecht bij Aerssens & partners makelaars via http://www.aenpmakelaars.nl. Daar kunt u ook de brochure downloaden.

Planning

Op vrije korte termijn kan gestart worden met de bouw.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse en wilt u meer weten? Neem dan contact met op met Koen Aartsen k.aartsen@middelburg.nl (0118)-675215 of Wilbert Dingemanse w.dingemanse@middelburg.nl. (0118) 67 54 24.

Downloads

Bouwkavels Piet Heinstraat