Mortiere

In nieuwbouwwijk Mortiere zijn in 2005 de eerste woningen opgeleverd. Het is een wijk met ruime kavels, op fietsafstand van het mooie centrum van Middelburg en dichtbij de snelweg A58 en de N57.

 • Aantal woningen

  Circa 1.300, waarvan ongeveer 500 nog te realiseren

 • Woningtypen

  alle-woningtypen

 • Huidige Fase

  In verkoop

 • Planning Verkoop

  Continu

Over Mortiere

In nieuwbouwwijk Mortiere zijn in 2005 de eerste woningen opgeleverd. Het is een wijk met ruime kavels, op fietsafstand van het mooie centrum van Middelburg en dichtbij de snelweg A58 en de N57. De wijk is gesitueerd rond een royaal park; een fraai glooiende golfbaan omsluit de wijk. Hoewel de nieuwbouwwijk veel verschillende woningtypen kent, is er ook duidelijk sprake van een architectonische eenheid.

Aantal en typen woningen

Binnen Mortiere zijn er diverse deelprojecten actief. Er worden vele huizen en diverse typen ontwikkeld. Van rijwoningen, (patio) bungalows tot kadewoningen en (grote) vrijstaande villa’s. Een deel van de woningen komt snel beschikbaar; een ander deel duurt wat langer. Het Consortium Mortiere is de hoofdontwikkelaar. Op www.mortiere.nl staat hun informatie over het plan en de vele typen woningen die zij aanbieden. Op dit moment zijn de laatste fase van Parkzijde (fase 4) en deelproject De Jazzboog in verkoop. Ook de vrije bouwkavels in de wijk worden via het Consortium aangeboden.

Aan nieuwe deelgebieden wordt gewerkt, waaronder Parkzicht: een eiland met circa 40 appartementen. Wie zich hiervoor inschrijft ontvangt per mail een woonwensen enquête.

Een deelproject van ontwikkelaar Bogor heet Kruytkade met royale kadewoningen, geschakelde eengezinswoningen en appartementen aan de Frank Zappastraat en het John Lennonplein. Meer informatie hierover is te vinden op www.kruytkade.nl.

Planning

Een deel van de woningen is in verkoop, andere woningen zijn nog in de fase van de planvorming. Voor meer informatie kunt u kijken op de hierboven genoemde websites.

Geïnteresseerd?

Bij Mortiere zijn diverse partijen betrokken. Op www.mortiere.nl en www.kruytkade.nl treft u de juiste contactgegevens aan voor de huidige deelprojecten, waaronder die van de verkopende makelaars. Mocht u meer willen weten van de gemeente Middelburg dan kunt u contact opnemen met projectleider Bas Kole. Hij is bereikbaar op b.kole@middelburg.nl of op telefoonnummer (0118) 67 52 10.

Downloads

Er zijn geen downloads voor dit nieuwbouwproject op dit moment.