Hazenburg

In de nieuwbouwwijk Hazenburg aan de rand van Arnemuiden wordt volop gebouwd. Er is nog 1 vrije bouwkavel te koop, waarop uw een vrijstaande woning kunt laten realiseren.

 • Aantal woningen

  Circa 120 woningen

 • Woningtypen

  zelfbouw & geschakelde-woningen & vrijstaande-woningen & twee-onder-een-kap

 • Huidige Fase

  In verkoop

 • Planning Verkoop

  Continu

Over Hazenburg

Het mooi gelegen Hazenburg II in Arnemuiden is zo ontwikkeld dat er een vloeiende overgang is gecreëerd tussen het landschap en de bebouwing. Het nieuwbouwproject nabij Middelburg is een voortzetting van het eerdere Hazenburg I en ligt ten westen van het plan Brakenburg. Tussen de nieuwe wijk en de bestaande wijk Brakenburg ligt een forse waterpartij. Er ligt al een verbinding in de vorm van een brug voor langzaam verkeer. Via deze brug zijn scholen en sportclubs makkelijk te bereiken.

Aantal en typen woningen

In Hazenburg II worden circa 120 woningen gerealiseerd waaronder diverse vrije kavels met een variëteit in kavelgrootte, tot circa 4.350 m². Er is nog een kavel (B1) te koop. In de eerste fase zijn projectmatig diverse woningtypen gebouwd door Bouwbedrijf Fraanje. Ook heeft de Woningbouwvereniging Arnemuiden huurwoningen gerealiseerd.

Er is nog 1 vrije bouwkavel te koop. Kavelnummer B1 heeft een oppervlakte van 662 m2 en de kavelprijs bedraagt € 208.709,- k.k (prijs 2022). Vraag naar de mogelijkheden of download hieronder het ‘Informatiepakket vrije kavels Hazenburg 2’ voor de grondprijzen. En download de ‘Verkooptekening Hazenburg 2’ voor de kavel indeling. De actuele stand van beschikbaarheid en verkochte kavels kunt u vinden op de website http://www.hazenburgarnemuiden.nl

In de Kotter is nog een geschakelde woning te koop. de woning wordt gebouwd door Bouwbedrijf Fraanje uit Lewedorp. Meer informatie kunt u vinden op de website https://www.denooijer-makelaars.nl/

Planning

Begin 2016 is de eerste paal geslagen van Hazenburg II. De eerste fase is inmiddels afgerond. Voor de derde fase wordt in samenwerking met Novaform een plan gemaakt. Begin 2022 hopen we dit plan met omwonenden en belangstellenden te kunnen delen.

Geïnteresseerd?

Op hazenburgarnemuiden.nl vindt u meer informatie aan over Hazenburg II. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met Koen Aartsen van de gemeente Middelburg: k.aartsen@middelburg.nl of (0118) 67 52 15. Voor de woningen die door Fraanje worden gebouwd kan contact worden gezocht met de betrokken makelaars via www.denooijer-makelaars.nl of www.faasse-fermont.nl.

Downloads

Beeldkwaliteitsplan Hazenburg
Informatiepakket vrije kavels Hazenburg 2
Verkooptekening Hazenburg 2
Inschrijfformulier kavel Hazenburg 2 (2-1 kap woningen)
Inschrijfformulier vrije kavel Hazenburg 2