Hazenburg

In de nieuwbouwwijk Hazenburg aan de rand van Arnemuiden wordt volop gebouwd. Er zijn nog diverse woningen te koop, ook vrije kavels waarop zelf gebouwd mag worden.

 • Aantal woningen

  Circa 120 woningen

 • Woningtypen

  zelfbouw & geschakelde-woningen & vrijstaande-woningen & twee-onder-een-kap

 • Huidige Fase

  In verkoop

 • Planning Verkoop

  Continu

Over Hazenburg

Het mooi gelegen Hazenburg II in Arnemuiden is zo ontwikkeld dat er een vloeiende overgang is gecreëerd tussen het landschap en de bebouwing. Het nieuwbouwproject nabij Middelburg is een voortzetting van het eerdere Hazenburg I en ligt ten westen van het plan Brakenburg. Tussen de nieuwe wijk en de bestaande wijk Brakenburg ligt een forse waterpartij. Er ligt al een verbinding in de vorm van een brug voor langzaam verkeer. Via deze brug zijn scholen en sportclubs makkelijk te bereiken.

Aantal en typen woningen

In Hazenburg II worden circa 120 woningen gerealiseerd waaronder diverse vrije kavels met een variëteit in kavelgrootte, tot circa 4.350 m². Er zijn nog enkel kavels te koop. Er worden verder projectmatig diverse woningtypen gebouwd door Bouwbedrijf Fraanje. Ook heeft de Woningbouwvereniging Arnemuiden huurwoningen gerealiseerd.

NIEUW!!! (laatste update 11 april 2020)

Er is een nieuwe kavelindeling gemaakt! De A-kavels zijn nu genummerd van A1 tot en met A14. De kavelprijzen zijn hierop aangepast. Dit is de kans om uw vrijstaande woning te realiseren. Vraag naar de mogelijkheden of download hieronder het ‘Informatiepakket vrije kavels Hazenburg 2’ voor de grondprijzen. En download de ‘Verkooptekening Hazenburg 2’ voor de kavel indeling. De actuele stand van beschikbaarheid en verkochte kavels kunt u vinden op de website http://www.hazenburgarnemuiden.nl

Schitterend gelegen kavel zijn a.o. landhuiskavel L2 en de hoekkavels A1 en A14. Vraag ook naar de mogelijkheden van het op maat afstemmen van de kavel oppervlakte.

Planning

Begin 2016 is de eerste paal geslagen van Hazenburg II. Diverse woningen zijn al bewoond of nog in aanbouw.

Geïnteresseerd?

Op http://www.hazenburgarnemuiden.nl vindt u meer informatie aan over Hazenburg II. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met Koen Aartsen van de gemeente Middelburg: k.aartsen@middelburg.nl of (0118) 67 52 15. Voor de woningen die door Fraanje worden gebouwd kan contact worden gezocht met de betrokken makelaars via www.denooijer-makelaars.nl of www.faasse-fermont.nl.

Downloads

Beeldkwaliteitsplan Hazenburg
Informatiepakket vrije kavels Hazenburg 2
Verkooptekening Hazenburg 2
Inschrijfformulier kavel Hazenburg 2 (2-1 kap woningen)
Inschrijfformulier vrije kavel Hazenburg 2