Hazenburg / vrije bouwkavels

De verkoop van 10 vrije bouwkavels is van start gegaan!! Inmiddels zijn er 5 verkocht! De kavels A18, A19 , A20, A23 en A24 zijn nog beschikbaar. Kijk voor meer informatie onder de tab 'downloads'.

 • Number of properties

  Circa 120 woningen

 • Property types

  zelfbouw & geschakelde-woningen & vrijstaande-woningen & twee-onder-een-kap & bouwkavels

 • Current Phase

  In verkoop

 • Planning Sale

  Continu

About Hazenburg / vrije bouwkavels

Het mooi gelegen Hazenburg II in Arnemuiden is zo ontwikkeld dat er een vloeiende overgang is gecreƫerd tussen het landschap en de bebouwing. Het nieuwbouwproject nabij Middelburg is een voortzetting van het eerdere Hazenburg I en ligt ten westen van het plan Brakenburg. Tussen de nieuwe wijk en de bestaande wijk Brakenburg ligt een forse waterpartij. Er ligt al een verbinding in de vorm van een brug voor langzaam verkeer. Via deze brug zijn scholen en sportclubs makkelijk te bereiken.

Number and types of properties

In Hazenburg II worden circa 120 woningen gerealiseerd waaronder diverse vrije kavels met een variƫteit in kavelgrootte. In de eerste fase zijn projectmatig diverse woningtypen gebouwd door Bouwbedrijf Fraanje. Ook heeft de Woningbouwvereniging Arnemuiden huurwoningen gerealiseerd en heeft de gemeente vrije bouwkavels aangeboden.

Het bouwrijp maken van het laatste deel van het plan is in het najaar van 2022 gestart. Er zijn nog 5 vrije bouwkavels te koop. De door ontwikkelaar Novaform te realiseren projectmatige woningen: rijwoningen, tweekappers, vrijstaand en levensloopbestendig, worden in 2024 weer in verkoop genomen.

Planning

Begin 2016 is de eerste paal geslagen van Hazenburg II. De eerste fase is inmiddels afgerond. Voor het laatste deel is in samenwerking met Novaform een plan gemaakt. In november 2022 is de verkoop van 10 vrije kavels in het verlengde van de Slaak van start gegaan. Hiervan zijn er nog 5 te koop.

Interested?

Op hazenburgarnemuiden.nl vindt u meer informatie over Hazenburg II. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met Koen Aartsen van de gemeente Middelburg: k.aartsen@middelburg.nl of (0118) 67 52 15.

Downloads

Beeldkwaliteitsplan Hazenburg
Verkooptekening vrije kavels Hazenburg (Noord)-v1.1
Protocol inschrijving, loting en toewijzing van vrije kavels Hazenburg
Klimaatadaptieve tuin - final-v2 gecomprimeerd
Inschrijfformulier vrije kavel Hazenburg Noord
Informatiepakket vrije kavels Hazenburg Noord 002
Grondprijzen 2024- vrije-bouwkavels-Hazenburg Noord (Arnemuiden)
Folder -Hittebestendigheid van particuliere woningen
Folder -Groeneverharding
Folder -duurzame nieuwbouw 2.0
! HZ-kavel A16 tm A25
Algemene verkoopvoorwaarden voor de verkoop van bouwterreinen 2023