Hazenburg

In de nieuwbouwwijk Hazenburg aan de rand van Arnemuiden wordt volop gebouwd. Er zijn nog diverse woningen te koop, ook vrije kavels waarop zelf gebouwd mag worden.

 • Aantal woningen

  Circa 120 woningen

 • Woningtypen

  zelfbouw & geschakelde-woningen & vrijstaande-woningen & twee-onder-een-kap

 • Huidige Fase

  In verkoop

 • Planning Verkoop

  Continu

Over Hazenburg

Het mooi gelegen Hazenburg II in Arnemuiden is zo ontwikkeld dat er een vloeiende overgang is gecreëerd tussen het landschap en de bebouwing. Het nieuwbouwproject nabij Middelburg is een voortzetting van het eerdere Hazenburg I en ligt ten westen van het plan Brakenburg. Tussen de nieuwe wijk en de bestaande wijk Brakenburg ligt een forse waterpartij. Er komt wel een verbinding in de vorm van een brug voor langzaam verkeer. Via deze brug zijn scholen en sportclubs makkelijk te bereiken.

Aantal en typen woningen

In Hazenburg II worden circa 120 woningen gerealiseerd waaronder diverse vrije kavels met een variëteit in kavelgrootte, tot circa 4.350 m². Er worden verder projectmatig diverse woningtypen gebouwd. Ook bouwt de Woningbouwvereniging Arnemuiden huurwoningen. Fraanje en de gemeente Middelburg werken nauw samen bij de realisatie van deze nieuwbouwwijk.

Planning

Begin 2016 is de eerste paal geslagen van Hazenburg II. Op dit moment wordt er volop gebouwd.
In de tweede helft van 2017 wordt waarschijnlijk een nieuwe fase met een bescheiden aantal woningen en/of kavels op de markt gebracht, aanvullend op het aanbod wat er dan is.

Geïnteresseerd?

Op www.woneninhazenburg.nl vindt u meer informatie aan over Hazenburg II. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met Wilbert Dingemanse van de gemeente Middelburg: w.dingemanse@middelburg.nl of (0118) 67 54 24. Voor de woningen die door Fraanje worden gebouwd kan contact worden gezocht met de betrokken makelaars via www.denooijer-makelaars.nl of www.faasse-fermont.nl.

Downloads

Beeldkwaliteitsplan Hazenburg
Informatiepakket vrije kavels Hazenburg
Verkooptekening Hazenburg