Hazenburg

In de nieuwbouwwijk Hazenburg aan de rand van Arnemuiden wordt volop gebouwd. Er zijn nog diverse woningen te koop, ook vrije kavels waarop zelf gebouwd mag worden.

 • Aantal woningen

  Circa 120 woningen

 • Woningtypen

  zelfbouw & geschakelde-woningen & vrijstaande-woningen & twee-onder-een-kap

 • Huidige Fase

  In verkoop

 • Planning Verkoop

  Continu

Over Hazenburg

Het mooi gelegen Hazenburg II in Arnemuiden is zo ontwikkeld dat er een vloeiende overgang is gecreëerd tussen het landschap en de bebouwing. Het nieuwbouwproject nabij Middelburg is een voortzetting van het eerdere Hazenburg I en ligt ten westen van het plan Brakenburg. Tussen de nieuwe wijk en de bestaande wijk Brakenburg ligt een forse waterpartij. Er komt wel een verbinding in de vorm van een brug voor langzaam verkeer. Via deze brug zijn scholen en sportclubs makkelijk te bereiken.

Aantal en typen woningen

Nieuw! Per januari 2018 zijn vier vrije bouwkavels bedoeld voor twee tweekappers nieuw in verkoop gebracht, de kavels C4 tot en met C7. De inschrijving hiervoor is gestart; inschrijven hiervoor kan in eerste instantie tot 29 januari. Alles wat voor die datum binnen komt, wordt gelijktijdig behandeld (met eventueel loting). Daarna wordt gewerkt op volgorde van binnenkomst. Voor oppervlakte, prijzen, verdere informatie en het inschrijfformulier zie het kopje downloads hieronder.

In Hazenburg II worden circa 120 woningen gerealiseerd waaronder diverse vrije kavels met een variëteit in kavelgrootte, tot circa 4.350 m². Er zijn nog enkel kavels te koop. Er worden verder projectmatig diverse woningtypen gebouwd door Bouwbedrijf Fraanje. Ook heeft de Woningbouwvereniging Arnemuiden huurwoningen gerealiseerd.

Planning

Begin 2016 is de eerste paal geslagen van Hazenburg II. Diverse woningen zijn al bewoond of nog in aanbouw. In de eerste fase zijn nog enkele vrije bouwkavels beschikbaar.

Geïnteresseerd?

Op www.woneninhazenburg.nl vindt u meer informatie aan over Hazenburg II. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met Koen Aartsen van de gemeente Middelburg: k.aartsen@middelburg.nl of (0118) 67 52 15. Voor de woningen die door Fraanje worden gebouwd kan contact worden gezocht met de betrokken makelaars via www.denooijer-makelaars.nl of www.faasse-fermont.nl.

Downloads

Beeldkwaliteitsplan Hazenburg
Informatiepakket vrije kavels Hazenburg 2
Verkooptekening Hazenburg 2
Inschrijfformulier kavel Hazenburg 2 (2-1 kap woningen)
Inschrijfformulier vrije kavel Hazenburg 2